مرکز مشاوره آویژه

مشاوره تحصیلی، مشاوره نظام وظیفه، مشاوره خانواده، مشاوره روانشناسی

مرکز مشاوره آویژه

مشاوره تحصیلی، مشاوره نظام وظیفه، مشاوره خانواده، مشاوره روانشناسی

شرایط تردد مشمولین خدمت سربازی چگونه است؟

5 / 5 ( 1 vote )

تردد مشمولین خدمت سرزی از موضوعات مهم و پیچیده ای است که سازمان وظیفه به آن پرداخته است. لذا مشمولین خدمت سرزی نیز ید به این امر مهم توجه داشته شند، به طور کلی بر حسب وضعیت نظام وظیفه ی مشمول تردد و رفت وآمد وی داخل و خارج از کشور شرایط و قوانین خاصی دارد.

آن دسته از مشمولانی که همزمان رسیدن به سن مشمولیت برای اعزام به خدمت سرزی اقدام میکنند و یا مشخص کردن وضعیت نظام وظیفه ی خود از یکی از معافیت های دائم یا موقت بهره مند میشوند، رفت آمد هایشان کمتر دچار مشکل میشوند. البته خروج مشمولان از کشور به این راحتی ها هم نیست و فرد مشمول ید دلیل و نوع مسافرت و همچنین اطلاعات مربوط به خروج خود را به اطلاع سازمان وظیفه برساند این سازمان صورت لزوم دستورات بعدی را برای خروج مشمول از کشور صا میکند.

به دلیل پیچیدگی و مبهم بودن موضوع تردد مشمولین خدمت سرزی تعداد زیادی از مشمولان اطلاعات کمی این زمینه دارند. اما فردی که کنون هیچ تجربه ای این زمینه نداشته چگونه میتواند به اطلاعات مفید و جامعی این ره دست یابد و ابهامات خود را رفع کند؟ گاهی مشمولان به دلیل عدم آگاهی از قوانین مربوط به تردد مشکلاتی مواجه میشوند. برای جلوگیری از این مشکلات، یکی از راه هایی که میتواند پاسخگوی ابهامات و سوالات مشمولان زمینه ی تردد و ورود و خروج آنها به کشور شد، استفاده از مشاوره نظام وظیفه است. این مشاوره ها امکان استفاده از تجربیات و تخصص کارشناسان این امر را اختیار فرد مشمول قرار میدهد، این مقاله نیز سعی شده است به بررسی نکات و موضوعات مهم مربوط به تردد مشمولان شرایط مختلف بپردازیم. لذا توصیه میشود پایان این مقاله ما همراه شید.

تردد مشمولین خارج از کشور چگونه است؟

تردد مشمولین خارج از کشور موضوعی است که چگونگی رفت و آمد به کشور را برای افرادی که به سن مشمولیت رسیده اند ولی به دلایل مختلف خارج از کشور به سر میبرند مورد بررسی قرار میدهد. قانونی که قبلا برای مشمولان خارج از کشور نظر گرفته شده بود، به این شکل بود که فرد مشمول بعد از ورود به کشور ید ابتدا وضعیت نظام وظیفه ی خود را مشخص میکرد و بعد میتوانست از کشور خارج شود. اما حال حاضر این قوانین فرق میکند و طبق به روز ترین قوانین نظام وظیفه افراد مشمولی که اقامت دائم و یا موقت یکی از کشورهای خارجی دارند و سه سال از اقامتشان آن کشور میگذرد، میتوانند سالی دو ر به ایران بیایند و سه ماه کشور بمانند. این قانون برای افرادی که شرایط خرید سرزی را به واسطه ی غیبت ۸ ساله دارند نیز وجود دارد.

یافت اجازه نامه برای تردد مشمولین خارج از کشور

یکی از الزامات برای تردد مشمولین خارج از کشور یافت اجازه نامه و مجوزهای لازم است. اما فرد مشمول چگونه میتواند این مجوزها را یافت کرد و برای اخذ آن ید به چه ارگانی مراجعه شود؟ برای این کار مشمولان ید به سفارت ایران کشور محل سکونت خود مراجعه کنند و ارائه ی مدارک مبنی بر سه سال اقامت این کشور و همچنین داشتن حتی یک روز غیبت سرزی، میتوانند مجوز های لازم را یافت کنند. پس میتوان چنین نتیجه گرفت افرادی که به دلایل مختلف اعم از سفرهای مانی، تحصیل به کشور دیگر مهاجرت کرده شند تحت شرایط ذکر شده میتوانند به کشور وارد شوند. موضوع تردد مشمولان یکی از نگرانی های افراد دو بعیتی بود که وجود قوانین جدید رفع شده است. زیرا این افراد نیز ورود به کشور ید وضعیت نظام وظیفه خود را مشخص میکردند سپس از کشور خارج میشدند.

تردد مشمولین غایب خدمت سرزی چیست؟

تردد مشمولین غایب خدمت سرزی برای رفتن به خارج از کشور و یا ورود این افراد به داخل کشور موضوع مهمی است که این قسمت مورد بحث و بررسی قرار میگرد. همانطور که قبلا هم اشاره کردیم افراد غایبی که به دلایل مشخصی همچون تحصیل، مان و… به خارج از کشور سفر کرده اند و حداقل زمان سه سال را کشور دیگری به سر برده اند، ید برای ورود به کشور مجوز یافت کنند و یا به عرتی مهر مربوط به تردد به داخل کشور را از طریق سفارت های ایران یافت کنند. این مهر برای افراد مشمول امکان دو ر سفر به ایران و مدت سه ماه ماندن کشور را فراهم میکند.

اما تردد مشمولین خدمت سرزی غایب برای خروج از کشور چگونه است؟ آیا خروج این افراد از کشور امکان پذیر است؟ برای افراد مشمول غایبی که هشت سال غیبت دارند و میخواهند به دلایلی همچون ادامه تحصیل، مان بیماری، شرکت مسابقات ورزشی و… از کشور خارج شوند، یافت مجوز خروج از کشور و پرداخت وثیقه های مقرر شده از سوی سازمان وظیفه ضروری است. البته ید به این نکته اشاره کنیم که افراد دارای غیبت کمتر از ۸ سال امکان خروج از کشور را ندارند.


بیشتر بخوانید:  پروژه کسری خدمت چیست؟


تردد مشمولان حین خدمت سرزی ممکن است؟

تردد مشمولان حین خدمت سرزی امکان پذیر است؟ این مورد یکی از سوالاتی است که همواره برای تعداد زیادی از مشمولان و سرزان وظیفه مطرح میشود. اگر بخواهیم به طور کلی بیان کنیم اجازه ی خروج از کشور به سرزان داده نخواهد شد و به عرتی این افراد ید ابتدا دوره دو ساله سرزی خود را طی کنند و بعد برای خروج از کشور اقدام کنند. البته تبصره هایی نیز برای تردد مشمولین خدمت سرزی نظر گرفته شده است. مثلا سرزانی که موفق به کسب پذیرش از یکی از دانشگاه های خارج از کشور شوند، میتوانند برای یافت مجوز خروج از کشور اقدام کنند البته ارائه ی مدارک معتبر این مورد الزامی است. علاوه بر این گاهی بیماری و زیارت نیز میتواند دلیلی برای خروج سرزان زمان انجام خدمت شد البته وثیقه نیز از شرایطی است که سازمان وظیفه برای این افراد نظر گرفته است.

شرایط جدید تردد مشمولان خدمت سرزی چگونه است؟

شرایط جدید تردد مشمولین خدمت سرزی از بندها و تبصره هایی تشکیل شده است که شممولان برای خروج از شکور ید به تمام آنها توجه داشته شند. میدانیم که افراد مذکر قبل از اینکه به عنوان مشمول خدمت سرزی شناحته شوند، برای خارج شدن از کشور مشکلی مواجه نیستند. اما همین افراد وقتی به عنوان مشمول نظر گرفته شوند تنها تحت شرایط خاصی اجازه خروج از کشور را دارند. این شرایط زیر مطرح شده است:

  • نداشتن غیبت از سرزی بعد از مشمولیت
  • ارائه یا پرداخت وثیقه به سازمان وظیفه عمومی
  • داشتن مجوز خروج از کشور

نکته ی مهم این است که مشمولان تنها صورتی که بتوانند علت سفر خود را به سازمان وظیفه اعلام کنند، میتوانند مجوز لازم را یافت کنند. همچنین ریخ دقیق ورود و خروج مشمول نیز از دیگر اطلاعاتی است که ید اختیار این سازمان قرار گیرد. برخی انواع سفرهایی که مشمولان استفاده از آن میتوانند مجوز خروج یافت کنند شامل سفرهای زیارتی، سفر علمی برای حضور کنگره ها و… میشد.

اجازه تردد مشمولان خدمت سرزی چگونه است؟

اجازه تردد مشمولین خدمت سرزی تنها توسط سازمان وظیفه کشور صا میشود که یافت این اجازه نامه شرایط خاص خود را دارد. بسته به اینکه مشمول خارج و یا داخل کشور شد، شرایط مختلفی نظر گرفته شده است که برخی از آنها برای مشمولان داخل کشور بدین شرح است: نداشتن غیبت از سرزی، پرداخت و ارائه ی ضمانت نامه معتبر، داشتن معافیت موقت و یا گواهی نامه تحصیلی و… اما یافت اجازه تردد مشمولین خدمت سرزی برای افرادی که خارج از کشور هستند کمی پیچیده تر است چرا که یافت این اجازه نامه از طریق نمایندگان ایران کشور های دیگر امکان پذیر است. مشمولان مراجعه به آنها میتوانند اجازه و یا به اصطلاح مهر تردد را یافت کنند. این افراد تنها به تعداد و مدت مشخصی میتوانند به کشور وارد شوند، که دو ر سال و مدت زمان سه ماه مقرر شده است.

سوالات متداول

قانون تردد مشمولین خارج از کشور چگونه است؟

افراد مشمولی که اقامت دائم و یا موقت یکی از کشورهای خارجی دارند و سه سال از اقامتشان آن کشور میگذرد، میتوانند سالی دو ر به ایران بیایند و سه ماه کشور بمانند.

آیا امکان خروج سرزان از کشور وجود دارد؟

بله گاهی شرایط ضروری و ارائه وثیقه و مدارک امکان پذیر است. مثلا سرزانی که موفق به کسب پذیرش از یکی از دانشگاه های خارج از کشور شوند، میتوانند برای یافت مجوز خروج از کشور اقدام کنند.

شرایط لازم برای خروج مشمولان از کشور کدام است؟

نداشتن غیبت از سرزی، پرداخت و ارائه ی ضمانت نامه معتبر، داشتن معافیت موقت و یا گواهی نامه تحصیلی و…

 

شرایط تردد مشمولین خدمت سرزی چگونه است؟

شما می توانید مطالعه مقالات ما این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و صورت نیاز تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران شماره .

شرایط تردد مشمولین خدمت سرزی چگونه است؟

    

منبع:لینک منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.