معافیت کفالت سرزی چیست ؟ چه کسانی می توانند از معافیت کفالت استفاده کنند ؟ مشمول به چه کسی گفته می شود و چه سنی می توانند برای معافیت کفالت اقدام کنند ؟ آیا برای گرفتن معافیت کفالت شرایط خاصی لازم است ؟ برای گرفتن کفالت پ و نگهداری از آن ، سن پ ید چق شد ؟ آ برای گرفتن معافیت کفالت بیمار بودن پ ما ما الزامی است ؟ شرایط و قوانین سازمان نظام وظیفه ی عمومی ناجا مورد معافیت کفالت چیست ؟ مدارک معافیت کفالت چیست ؟ مدت زمان معافیت خدمت سرزی برای کسانی که می خواهند معافیت کفالت ما بگیرند چق است ؟
زمان معافیت سرزی برای مشمولین از چه سنی مجاز می شد ؟ مشمولین چه سنی می توانند مدارک معافیت سرزی خود را آماده و به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا همان پلیس + ۱۰ تحویل دهند ؟ انواع معافیت ها کدام اند ؟ آیا معافیت کفالت فقط برای پ یا ما امکان پذیر است ؟ این ها همه سوال هایی است که ذهن مشمولین و خانواده ی آن ها را به خود مشغول کرده است . ما این مقاله تلاش کردیم به تمامی سوالات مشمولین عزیز پاسخ دهیم و اطلاعات جامع و کاملی خصوص انواع معافیت کفالت اختیار شما عزیزان خواهیم گذاشت . ما همراه شید .
بیشتر بخوانید: توضیحات جامع مورد انواع معافیت سرزی
اگر بخواهیم تعریف دقیقی مورد مشمولین نظام وظیفه داشته شیم ید بگوییم مشمول به آن دسته از افراد ذکوری گفته می شود که ۱۸ سالگی آن ها تمام شده و وارد سن ۱۹ سالگی می شوند . این افراد مشمول خدمت وظیفه عمومی شناخته می شوند . که بر اساس شرایط این افراد می توانند یا از معافیت تحصیلی استفاده کنند یا توجه به شرایط روحی و جسمی خود می توانند از انواع معافیت های پزشکی استفاده کنند ، حالت دیگر این افراد می توانند توجه به شرایط خانوادگی خود یا سن پ از معافیت کفالت استفاده کنند .
اگر مشمولی هیج یک از دسته های گفته شده لا قرار نمی گیرد . ید پس از ورود به سن ۱۹ سالگی مراحل اعزام به خدمت خود را انجام داده و به خدمت سرزی برود . همانطور که لا نیز اشاره شد موضوع مقاله مورد معافیت کفالت می شد . اینجا مورد شرایط و ضوابط عمومی و کلی معافیت کفالت توضیح خواهیم داد .
شرایط و ضوابط عمومی و اصلی بهره مندی از معافیت کفالت :
دیگر موارد مربوط به معافیت سرزی و معافیت کفالت تماس مشاوران آویژه
بیشتر بخوانید: شرایط معافیت کفالت ما برای سرزی
شرایط معافیت کفالت پ این گونه است که مشمول ید تنها فرزند لای ۱۸ سال آن خانواده شد بتواند کفالت پ را به عهده گرفته و از معافیت آن استفاده کند . اما این نکته را نیز ید نظر داشته شید که هر تک فرزندی نمی تواند از معافیت کفالت پ استفاده کند و معافیت کفالت بگیرد . بهره مندی از معافیت کفالت به سن و وضعیت جسمانی پ مشمول بستگی دارد .
براساس یند یک ماده ۴۴ از قوانین سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا سن ۷۰ سالگی برای پ مشمولین سن کهولت شناخته می شود . واقع افرادی که پ آن ها به سن ۷۰ سالگی رسیده شند و مشمول یگانه مراقب پ شد ، از شرایط معافیت کفالت پ برخوردار بوده و می توانند برای معافیت کفالت اقدام کنند . پرونده ی این مشمولین صورتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت به شرط اینکه مشمول وارد غیبت نشده شد . البته افرادی که پآن ها زیر سن ۷۰ سالگی شد اما بیمار شد و نیازمند مراقبت شد نیز می توانند توجه به شرایط و ضوابط سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا کفالت پ بیمار و ناتوان را به عهده گرفته و از شرایط معافیت کفالت پ بهره مند شوند .
البته بیماری پ ناتوان زیر سن ۷۰ سال نیز بید کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا مورد بررسی قرار گیرد و اگر شورای پزشکی پ را نیازمند مراقبت اعلام کنند مشمول می تواند از شرایط معافیت کفالت پ استفاده کند و معافیت کفالت بگیرد .
منظور از یگانه مراقب این است که مشمول تنها فرزند لای ۱۸ سال پ یا سایر بستگان ید شد بتواند برای معافیت کفالت اقدام کند . حتی اگر پی دارای دو فرزند لای ۱۸ سال شد و یکی از آن ها حبس شد یا خارج از کشور . هیچ کدام از فرزندان نمی توانند از معافیت کفالت استفاده کنند .
بیشتر بخوانید: سن کفالت برای گرفتن معافیت سرزی
شرایط معافیت کفالت ما به آن دسته افرادی تعلق می گیرد که ما آن ها بدون شوهر می شد . یا همسر آن ها فوت شده است یا پ و ما مشمول از هم جدا شده اند و ما دیگر ازدواج نکرده شد . این صورت مشمول از شرایط معافیت کفالت ما بهره مند می شود و می تواند برای گرفتن معافیت کفالت اقدام کند . مشمولینی از شرایط معافیت کفالت ما برخوردارند که تنها سرپرست و نگهدارنده مای هستند که نیازمند مراقبت می شد و یا اینکه بدون همسر است و تنها زندگی می کند .
اگر ما مشمول مطلقه شد مشمولین می توانند معافیت موقت کفالت ما را بگیرند . مشمولین بر اساس ماده ی این قانون ۳۰ ماه پس از حکم طلاق ما دارای معافیت موقت هستند . اگر بعد از گذشت ۳۰ ماه ما هنوز اغزدواج نکرده شد مشمول می تواند معافیت دائمی خود را یافت کند .
شرایط معافیت کفالت ما اینگونه است که فاقد شوهر بودن ما ملاک رسیدگی به پرونده مشمولین می شد . یعنی اگر ما مشمول جوان یا شاغل شد نیز مانع رسیدگی به تقاضای معافیت کفالت مشمول نمی شود .
بیشتر بخوانید: جزئیات آیین نامه های معافیت کفالت
معافیت کفالت پ داشتن برا لای ۱۸ سال غیر ممکن می شد مگر اینکه بیمار بودن و ناتوانی و نقض عضو براان دیگر کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا مورد بررسی قرار گرفته و رای صاه توسط شورای پزشکی براان دیگر را نگهداری پ ناتوان اعلام کنند .
بیشتر بخوانید: شرایط معافیت سرزی سال ۹۸ چیست ؟
چنانچه سوالی مورد معافیت کفالت سرزی و دیگر معافیت ها دارید کافیست آویژه
مراحل گرفتن معافیت کفالت پ و ما ادامه برای مشمولین به طور کامل توضیح داده خواهد شد . از اولین مراحل گرفتن کفالت پ و ما این است که مشمول آگاهی کامل از شرایط و ضوابط سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا داشته شد . مرحله اول متقاضی یافت معافیت کفالت پ و ما ید مدارک اولیه مورد نیاز را تهیه کند و خواست خود را برای گرفتن معافیت کفالت ثبت کنند . اینجا مدارک مورد نیاز برای گرفتن معافیت کفالت پ و ما را توضیح خواهیم داد .
بیشتر بخوانید: شرایط معافیت کفالت پ برای سرزی
هم چنین ما مرکز مشاوره نظام وظیفه نظر داریم اطلاعات کاملی مورد انواع معافیت ها از جمله اطلاعات لازم ره مدارک معافیت سرزی تحصیلی ، مدارک معافیت سرزی کفالت ، مدارک معافیت سرزی پزشکی ، مدارک معافیت سرزی ایثارگری و نیز مدارک معافیت سرزی دائم را اختیار مشمولین بگذاریم . همچنین مشاوره معافیت موقت نیز مرکز مشاوره نظام وظیفه برای مشمولین دسترس خواهد بود .
چگونه معافیت کفالت سرزی بگیریم؟
شما می توانید مطالعه مقالات ما این زمینه پاسخ سئوال خود را بیابید و صورت نیاز تلفن ثابت و بدون پیش شماره از سراسر ایران شماره .