معافیت سرزی کفالت پ یکی از رایج ترین و پرمتقاضی ترین انواع کفالت ها است . که سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا برای مشمولین نظر گرفته است . سازمان نظام وظیفه عمومی علاوه بر معافیت سرزی کفالت پ ، معافیت های دیگری را نیز به مشمولین ارائه داده است که بر حسب شرایط مشمولین می توانند ازآن ها بهره مند شوند . برای آشنایی معافیت کفالت میتوانید به مشاوره نظام وظیفه بپردازید. انواع معافییت های ارائه شده و قانون گذاری شده توسط سازمان نظام وظیفه به شرح زیر می شد :
اما ید این نکته را نیز به خاطر داشته شید که معافیت سرزی کفالت پ و کفالت سایر بستگان و هم چنین معافیت پزشکی از پر متقاضی ترین نوع معافیت ها به حساب می آیند که مشمولین تمایل دارند راجع به آن ها ببیشتر بدانند . حال ید به این سوال پاسخ دهیم که چرا می گوییم رایج ترین و پرمخاطب ترین ؟ یکی از دلایل مهم آن این است که این نوع معافیت ها قوانین ساده ای وجود دارد که مشمولین می توانند از آن ها بهره گرفته و به آسانی کارت معافیت خود را یافت کنند .
از طرفی صد زیادی از مشمولین از شرایط این دو نوع معافیت برخوردار هستند . شما نیز می توانید کسب اطلاعات زمینه ی این نوع معافیت ها ، برای گرفتن معافیت خدمت سرزی اقدام کنید . همچنین ما این مقاله میخواهیم اطلاعات مهم ره ی معافیت سرزی کفالت پ را به طور مفصل برای مشمولان و خوانندگان عزیز توضیح دهیم . اما مشمولین ید برای گرفتن معافیت سرزی کفالت پ از قوانین آن نیز مطلع شند . ادامه به این قوانین اشاره می کنیم .
مراحل معافیت سرزی کفالت پ این گونه خواهد بود که مشمول ابتدا ید شرایط گفته شده لا را داشته شد . پس از داشتن شرایط لا ، مشمول مدارک اولیه معافیت های سرزی کفالت پ را آماده کرده و به سازمان مربوطه ارسال می کند . پس از ارسال مدارک و ثبت خواست معافیت های سرزی کفالت پ یکی از دفاتر الکترونیک انتظامی ، مشمول ید منتظر تعیین ریخ کمیسیون خود شد . این ریخ توسط سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا اعلام می شود .
پس از گذراندن این مراحل معافیت سرزی کفالت پ مشمول ریخ تعیین شده کمیسیون شرکت می کند . صورتی که هیئت رسیدگی رای مثبت به مشمول بدهند . مشمول می تواند معافیت دائم خود را بگیرد . غیر این صورت مشمول ید مراحل اعزام به خدمت خود را انجام دهد و خود را برای رفتن به خدمت دوره ی ضرورت آماده کند . از اولین مراحل معافیت سرزی کفالت پ آماده کردن و تحویل مدارک اولیه می شد . پس از تهیه مدارک اولیه و گذراندن اولین مراحل معافیت سرزی کفالت پ مشمول ید منتظر شد سایر مراحل را انجام دهد . امید است که همه ی مشمولین بتوانند از این اطلاعات استفاده کرده و معافیت خود را بگیرند .
قوانین معافیت سرزی کفالت پ سال های اخیر کمی تغییرات همراه بوده است . تغییر سن از ۶۵ سال به ۷۰ سالگی یکی از قوانین معافیت سرزی کفالت پ بوده است که سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا سال های اخیر این قوانین مهم اعمال کرده است . این قوانین آمده است که شرط اصلی معافیت سرزی کفالت پ داشتن یک فرزند ذکور لای ۱۸ سال است . یعنی اگر پی دارای دو فرزند پسر لای ۱۸ سال شد و یکی از آن ها به دلیل حبس یا دلایل دیگر مانند ادامه تحصیل کنار پ نشد . فرزند دیگر به هیچ عنوان نمی تواند از معافیت سرزی کفالت پ بهره مند شود .
قانون دیگر این رابطه اینگونه تعریف شده است که اگر پی فرزند ذکور لای ۱۸ سال خود را معاف کند . سپس فرد معاف شده به دلیل بیماری فوت نتواند از پ نگهداری و مراقبت کند . پ می تواند فرزند دیگر خود را جایگزین کرده و فرزند دوم نیز می تواند از معافیت سرزی کفالت پ بهره مند شود .
نحوه گرفتن معافیت سرزی کفالت پ پس از تکمیل و ارسال مدارک اولیه به این صورت است که مشمول ید مرحله دوم نیز سایر مدارک را آماده و به سازمان نظام وظیفه عمومی ارائه دهد . این مدارک شامل :
مشمولین می توانند برای کسب اطلاعات و گرفتن مشاوره معافیت خدمت سرزی مرکز مشاوره آویژه تماس گرفته و مشاورین ما زمینه ی مشاوره نظام وظیفه صحبت کنند . مشاورین ما مرکز مشاوره آویژه پاسخگوی شما خواهند بود .
افرادی که به سن ۱۹ سالگی رسیده و وارد سن مشمولیت می شوند برای بهره مندی از انواع معافیت های کفالت ید سه شرط زیر را داشته شند . دقت داشته شید قبل از دانستن قوانین دیگر معافیت سرزی کفالت پ ، ید این سه شرط را رعایت کنید .
مورد معافیت سرزی کفالت پ ید بگوییم که یکی از انواع معافیت های کفالت است که دونوع کلی برای مشمولین ارائه داده شده است :